Friday, November 29, 2013

Secretul somnului linistit

Functionam dupa un ceas intern si in ciuda faptului ca de multe ori ni se pare ca timpul este mult prea scurt pentru tot ceea ce am vrea sa facem, trebuie sa ne asiguram ca avem parte de un somn odihnitor, pentru ca numai in acest mod vom fi mai productivi, mai sanatosi, mai comunicativi, mai amabili, vom avea mai multa energie, o stare generala mai buna, un sistem imunitar mai puternic si chiar o viata mai lunga. In caz contrar, ne trezim cu dureri de spate si indispusi.

Salteaua si perna pe care dormin sunt cheia catre un somn perfect, de aceea este foarte important sa stim pe ce fel se saltea ne simtim mai confortabil, daca preferam  una mai moale, una mai dura sau una adaptabila, iar daca tinem cont de faptul ca o treime din viata o petrecem dormind, atunci aceasta reprezinta o investitie in odihna, sanatatea si pacea noastra mentala. 

Se spune ca nu cantitatea somnului, ci calitatea acestuia are un rol esential asupra starii noastre de bine.


In functie de compozitia structurii interne, in magazinul online Salterra, un  site care mie imi prezinta incredere si pe care-l recomand cu caldura, pentru ca am avut ocazia sa cunosc clienti de-ai lor multumiti, gasiti: saltele Pikolin, saltele cu arcurisaltele memory, saltele din spuma si saltele bebelusi.

Saltelele cu arcuri independente se comprima separat si au marele avantaj de a le oferi ocupantilor independenta de a se misca in voie, fara a se deranja unul pe celalalt, in plus elimina si previn acarienii datorita tehnologiei Sanifoam®.  

De departe insa, saltelele mele preferate sunt saltelele memory din spuma de memorie,  o alegere perfecta cand vrei sa scapi de stresul acumulat in timpul zilei si sa-ti recapeti energia.

http://www.salterra.ro/5-saltele-din-spuma-cu-memorie

Daca intentionezi sa iei masuri ca sa-ti recapeti somnul si iti doresti o saltea noua, atunci ia masuri chiar astazi: cumpara-ti unul din produsele de calitate din magazinul online Salterra si fa astfel cea mai buna investitie pe termen lung pentru confortul si sanatatea ta! 

Aici vei gasi cele mai prestigioase branduri din Europa, cele mai bune produse realizate in Romania in materie de saltele, microsaltele, perne, somiere, pilote si asternuturi, pentru ca tu sa te bucuri de somnul odihnitor si sanatos de care ai nevoie ca sa trezesti revitalizat in fiecare dimineata!

Devino fan-ul paginii Salterra si descoperi super oferte de Black Friday!
Preia controlul asupra noptii si redevin-o stapanul propriei tale vieti!

2 comments:

  1. You are invited to take part in my "International Beauty-Fulll x Oasap Giveaway".
    In which you can get a chance of winning a $50 or $30 voucher of their store.

    Enter Here: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/11/beauty-fulll-x-oasap-50-and-30-voucher.html

    ReplyDelete