Thursday, November 28, 2013

Vine iarna cu reduceri!

Ieri a nins atat de frumos! Deja ma vedeam afara cu intreaga familie, jucandu-ne cu omatul cel moale si pufos, insa Craiasa Zapezii si-a retras plapuma alba, plecand la fel de repede precum a venit, dar odata cu venirea ei, am realizat ca nu am suficiente haine de iarna.

Nu va faceti griji pentru mine, o sa trec cu bine de anotimpul geros, pentru ca e Black Friday pe site-ul La Redoute, motiv pentru care toata lumea beneficiaza de reduceri consistente si oferte foarte bune, astfel ca iarna asta voi fi sexy si la moda.

Mi-am calculat bugetul si am pornit in cautarea celor mai potrivite hainute pentru mine, ba chiar mi-am facut si un Top 3 in mintea mea.

Aveam o geaca superba pe care mi-o cumparase sotul. De ce spun aveam? Pentru ca m-am dus si eu ca o fata pioasa ce sunt la bisericuta, si o batranica mi-a facut cu lumanarea ei o mare gaura la maneca. Nu m-am suparat, asta e, motiv de inlocuire cu un pardesiu bordo. Unde mai pui ca intru si in tendintele acestui an, pentru ca asa cum bine stiti anul acesta face parte din culorile vedete ale acestui sezon.


http://www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-femei/geci-paltoane-trenciuri/ellos-pardesiu-3-4-32939.html

Nu-mi pasa daca e iarna sau vara, eu in orice sezon port fusta, asa ca e lesne de inteles ca pe locul doi se afla o fusta din doua materiale de-a dreptul incantatoare, pe care de cate ori o voi imbraca, ma va face sa simt ca fiecare pas al meu e asemeni unei marete defilari pe podiumurile de moda.

http://www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-femei/fuste/anne-weyburn-fusta-stretch-din-doua-materiale-34090.html

Pe locul trei, dar nu cele din urma se afla niste superbe cizme inalte cu un toc mic de 3 cm care ma vor face sa ma simt comod si in largul meu si pe care le pot purta cu o multime de tinute din dulapul meu.

http://www.laredoute.ro/incaltaminte-accesorii/botine-cizme-femei/ellos-cizme-inalte-din-piele-32443.html

Imprima si tu un suflu modern garderobei tale si a familiei tale cu La Redoute si descopera stilul frantuzesc! 

http://www.laredoute.ro/

Aboneaza-te la newsletterul LaRedoute si primesti cadou 30 Ron. Fii primul care afla de super ofertele de Black Friday!



No comments:

Post a Comment