Thursday, January 30, 2014

Echilibrul culorilor

Soarele a inceput sa-mi zambeasca atat de des, incat uit in fiecare dimineata ca ne aflam tot in luna ianuarie. Port primavara in gand si pasesc pe covorul imaginar de flori salbatice si ravisante. Visez in culori pe care le raspandesc in jurul meu ca pe niste scurte explozii de senzatii nuantate, care se strecoara in fiorul timid al primului sarut si al primei atingeri, alunecand apoi in primul spasm. Imi echilibrez impulsul artistic si emotional cu o paleta sublima de culori aprinse ingemanate cu nuantele pastelate, care picteaza tinuta mea vestimentara. 

Designerii simt aceasta nevoie colectiva de echilibru care salasluieste in culorile pe care le imbracam, de aceea primavara lui 2014 ne va aduce o abordare diferita si moderna. Pastelurile delicate vor balansa culorile vii si intepatoare, conturand echilibrul culorilor asezat pe rochii din dantela sau jachete de primavara. Modele inflorate vor tese portretul unei femei puternice si increzatoare, care nu se teme sa-si arate slabiciunea. Bleul pal, aceasta nuanta perfecta a cerului senin de primavara, induce linistea si echilibrul, astfel, poate fi combinata cu oricare alta culoare. Pastelurile intregesc cu usurinta peisajul, caci se regasesc intr-o forma sau alta in natura. Violetul lalelelor este o nuanta romantica, care poarta o usoara nostalgie si probabil de aceea se regaseste atat de des in moda vintage, potrivindu-se de minune cu atmosfera si culoarea unui Paris al anilor `20 sau vibratia unui New Orleans al anilor `30.

Rosul aprins aduce un iz picant unor tinute sau costume in culori pale sau neutre. Culorile tropicale, cum ar fi galbenul nisipos sau cel auriu si orangeul, va vor aduce soarele in garderoba, aducand un plus de caldura si energie personalitatii voastre. Orangeul si violetul pal creeaza o imagine incredibila, asemanatoare unui apus de soare in cele mai frumoase zile de vara. Acest carusel al culorilor va poarta printr-o cascada de senzatii, care intregesc spontaneitatea unei zile de primavara si nu in ultimul rand zambetul pofticios al soarelui. 

No comments:

Post a Comment