Wednesday, December 17, 2014

Casa de vis doar cu Plus Confort

Sa va vorbesc putin despre casa mea, despre cum materialele si fiecare caramida pusa au prins contur si cum s-au transformat intr-un spatiu placut ochiului, primitor si intim, sau mai bine spus in oaza mea de liniste si de relaxare.
Fiecare coltisor al locuintei mele vorbeste de la sine despre preferintele din acel moment al fiecarui membru din familie, fiind o extensie a personalitatii noastre...
Ne-am inarmat cu reviste de amenajari interioare si exterioare, ne-am pus imaginatia la incercare, am pornit de la baza unor culori sau elemente favorite si am optimizat astfel barometrul nostru de sperante.
Daca ar fi sa o iau de la capat, as opta la niste profesionisti. Eu sa nu fac nimic altceva decat sa-mi expun ideile, iar o firma specializata sa se ocupe de proiectare si executie, inclusiv de amenajarea interioara si de instalatiile electrice, respectiv sanitare.


De ce as apela acum la o firma serioasa si competenta?

http://www.plusconfort.ro/
In graba de a ne construi casuta mult visata, ne pierdem in detalii si daca nu suntem sfatuiti cum trebuie, riscam sa luam decizii in defavoarea noastra, exact cum am facut si noi...

De ce spun asta? Pentru ca am crezut ca daca vom pune ferestre si usi din lemn masiv la exteriorul casei,  vom avea o casuta ce va transmite acalmie, ca daca afara frigul isi va face de cap, in casa vom gasi caldura si confort. Nu a fost deloc asa, din contra...

Trebuie sa recunosc ca o apreciez pe sora mea, care a apelat la PlusConfort, una dintre cele mai puternice companii romanesti din domeniul fatadelor si finisajelor pentru constructii, pentru ca a luat cea mai buna decizie, tinand cont de satisfactia ei finala.

Eu pe de alta parte, intentionez sa schimb intreaga tamplarie cu una din PVC si cu geamuri termopane, deoarece asigura o izolare termica si fonica mai buna, nu putrezeste, nu rugineste, nu este influentata de actiunea factorilor externi, se curata mult mai usor si se inchide etans, tinand apa la distanta.

Stiu ca asta ar presupune o schimbare majora si o cheltuiala in plus, dar e incomod ca de cate ori afara-i furtuna sa stau langa usi cu prosoape si galeti, pentru a strange apa. Casuta mea frumoasa as vrea sa fie un loc linistit indiferent de starea vremii, vreau sa ii dau un aer modern si sa o extind, iar pentru asta nu gasesc decat o solutie, PlusConfort, care imi va schimba cu siguranta viata in bine, contribuind la starea mea de spirit si la confortul meu.


Am ales deja o solutie convenabila, inspirandu-ma din portofoliul acestora. Mi-a placut un proiect ce cred ca s-ar potrivi casutei mele, desi e mai inalta. De data asta voi consulta specialistii, pentru ca sunt deschisa la orice sugestie venita din partea lor.












Nu-mi va ramane decat sa zic bun gasit casa de vis!

9 comments: