Friday, May 30, 2014

Cum sa faci bani din comisioane

Sunt foarte putine site-uri care sunt serioase atunci cand vine vorba de comisioane, dar de departe cel mai serios site, care isi are propriul program de afiliere, este Sheinside.

Tenul meu e fericit

Metaforic vorbind tenul meu e fericit. De ce? Pentru ca-l rasfat cu produse apicole si masti dulci din miere cu ou. Cred ca datorita acestei alegeri, tenul meu imi multumeste fiind mereu stralucitor, hidratat, catifelat si sanatos, iar daca ma gandesc si la faptul ca inca nu-mi arat varsta ma declar o persoana norocoasa.

Si asta nu e tot, am fost atat de norocoasa sa aflu chiar azi, in ultima zi in care ma pot inscrie in campania de testare, de faptul ca s-a lansat noua gama Apiderm Lejer, destinata tenului normal, gras sau cu tendinta de ingrasare. Aceasta gama cuprinde patru produse 
  • lapte demachiant lejer 
  • lotiune tonica hidratanta 
  • crema lejera regeneranta de noapte
  • crema lejera hidratanta de zi
 Pe scurt tot ce ne trebuie pentru un ten ingrijit si fericit :)


http://magazin.complex-apicol.ro/

Friday, May 23, 2014

Incredibil, dar cat se poate de real

Stiu cat de mult apreciati postarile cu promotiile de la Sheinside, dar nu ma pot abtine sa nu va spun  si voua ca acum puteti beneficia de 50% reducere, invitandu-va 5 prieteni sa-si faca cont pe site.
Astea da, vesti  nu-i asa?

Deja am vazut o rochie alba superba, perfecta pentru a atrage toate privirile pe plaja, simpla si de efect.




 O alta rochita care mi-a captat atenta este un cu model floral, ca tot se poarta aceste imprimeuri in vara asta.





Insa, nu puteam sa nu ma uit si dupa o pereche de pantaloni scurti.


Voua ce va place?


5 Friends = 50% Off is our way of rewarding you for spreading the word about Sheinside. If you have no less than 5 friends log in Sheinside through their facebook accounts, then you will receive a 50% discount for your next order.
If you want to know more details please open sheinside homepage then sign your Sheinside account with facebook to invite your friends!

Monday, May 19, 2014

Trei si toate trei

Nu e o poveste, ci mai degraba o dorinta. Am vazut pe Sheinside 3 rochii superbe si mi le doresc pe toate trei, iar pe una dintre cele trei deja mi-am luat-o, mai raman doar doua.

Prima rochie in topul preferintelor mele si cea achizitionata, de altfel, este aceasta:




Materialul este foarte bun, un pic grosut, dar imi place mult.

Urmatoarea in topul preferintelor mele este o rochie alba cu model floral.



Ultima, dar nu cea din urma este o rochie alba cu imprimeuri.



Daca  si voua va plac rochitele, profitati acum de reducerile uimitoare de pe site.

Friday, May 16, 2014

La multi ani Danone!

Cati dintre voi stiu ca in data de 15 mai s-au implinit 15 ani de cand a aparut primul iaurt Danone produs in fabrica din Bucuresti? Poate nu stiti, dar cu siguranta e unul din iaurturile voastre preferate, iar cum orice aniversare se sarbatoreste, asa si Danone Romania a sarbatorit aceasta zi relansand site-ul danone. Din curiozitate nu m-am putut abtine sa nu vad despre ce este vorba si am facut un top 3 cu lucrurile care-mi plac si care nu-mi plac la site.

1. Imi place coloristica site-ului alb-albastru,  pentru ca reprezinta brand-ul si pentru ca e linistitoare
2. Un lucru de apreciat e ca pot vedea camapaniile in care se implica Danone Romania, ca acestia primesc vizite in fabrica pentru ca si copiii sa vada care este procesul de fabricare a iaurtului si ca pot vedea de asemenea si pe site in ce consta acest proces, toata gama de produse Danone cu informatii complete despre acestea, ca ofera sfaturi pentru un stil de viata sanatos si ca ma tin la curent cu noutatile.
3. Imi mai place ca trimiterea unui mesaj prin formularul de contact este destul de facila.

   Ce as schimba la site:
1. As vrea ca in partea dreapta sa fie bannerele care se deruleaza la acelasi interval de secunde, sub bannere  sa inceapa sa se prezinte o parte din articolele de pe site, iar in partea stanga sa  poti da like direct paginii de facebook si sa apara butoanele social media,  fara sa fi  nevoit sa dai click pe butoanele de sus 
2. Sa existe posibilitatea sa te abonezi la un newsletter si eventual sa pot descoperi idei de retete din produsele Danone intr-o categorie speciala "Retete"
3. Sa existe si cateva joculete pentru copii pe site.

Care este iaurtul tau Danone preferat?

Thursday, May 15, 2014

Cu DTS TRAVEL AGENCY simt gustul paradisului


Vara asta vreau sa ma bucur de nisp, plaja si de bauturi racoritoare servite in baruri improvizate, amplasate peste tot de-a lungul plajei, sa raman cu amintiri trainice in memorie si sa petrec o vacanta fara griji pe litoral Bulgaria.

Rock fest-ul, Fest-ul scoicilor, Festivalul focurilor de artificii... La numai cativa kilometri de frontiera dintre Romania si Bulgaria este situat orasul Kavarna -un mic orasel pe litoralul marii, care in ultimii 10 ani s-a transformat intr-una din cele mai renumite destinatii rock din Balcani, intr-un loc de petreceri de neuitat langa mare, de festivaluri  si turism de golf. Kavarna este unul din multele exemple in dezvoltarea rapida a serviciilor de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre.




Asa da, florarie online!

Ziua incepe obisnuit, nimic nu prevesteste ceva deosebit... Ma trezesc inainte  de a auzi sunetul ceasului desteptator. Cred ca a devenit un reflex sa ma trezesc imediat ce soarele isi revarsa geana de aur pe chipul meu. Clipocesc putin si parca-mi vine sa mai dorm 5 minute, dar acest gand este alungat de sunetul interfonului. Deschid fara sa stau pe ganduri. Un domn prezentabil, imbracat intr-un costum elegant, bate la usa. Putin uimita, deschid si vad ca tine in mana o cutie mov tare draguta legata cu o panglica de satin, se prezinta politicos intr-o maniera care ma face sa ma simt speciala. Inima imi bate cu putere si raman placut impresionata, nu am mai vazut astfel de servicii de livrare a florilor prestate intr-o maniera  atat de inedita si de eleganta, deschid cutia cu nerabdarea specifica unui copil si zaresc un buchet de trandafiri superb, executat cu atentie, de parca cineva selectase cei mai frumosi trandafiri pe care-i vazusem vreodata ca sa mi-i daruiasca mie, doar mie...
Inchid ochii si miros trandafirii, sa fie oare de la el? Cum ar putea sa fie cand el e atat de departe? Ma uit pe cutie si vad tiparit: "Noi nu livram flori, noi livram emotii!". Ah, cat de adevarat poate sa fie, cred ca aceste flori si asemenea servicii ar misca pe oricine!  Mai vad scris spe cutie un mesaj simplu, dar atat de obiectiv "Te iubesc" si atunci imi dau seama ca sunt de la el. Privirea mi se opreste la o coala de hartie aurie, legata cu o panglica, o dezleg repede si incep sa citesc mesajul tiparit pe ea:


"Iubita mea,

Monday, May 12, 2014

D'ale mele

Asa cum ati vazut in postarea de aici, azi voi incerca noile cosmetice The One si in curand voi posta cel de-al doilea machiaj pe blog, pe primul l-ati putut vedea aici. Sunt curioasa cum va iesi si cred ca si voi :).
Am avut parte de un weekend relaxant si simt ca mi-am incarcat bateriile, ca simteam ca nu mai am deloc energie. Sper sa reusesc sa fiu mult mai activa pe pagina.

Va urez o zi frumoasa si multa sanatate!

Saturday, May 10, 2014

Sunt mama si-mi place

Sunt mama si-mi place sa dedic timp copilului, insa asta nu inseamna ca la mine nu ma mai gandesc din cand in cand, doar merit asta, tocmai de accea voi sarbatori ziua mamei, luandu-mi ceva dragut. De ce? Pentru ca la Sheinside mamicile au ziua lor speciala sarbatorita cum altfel decat prin reduceri de 15% daca folosesti codul mother15, respectiv 20% la comenzile de peste 100$ folosind codul mother20.
Vara asta vreau sa port roz, vreau sa port tot timpul rochite, iar daca e vorba de o rochie roz sexy, cu atat mai mult planul mi-e dus la capat.


Am mai gasit o rochie decoltata atat in fata, cat si in spate,  intr-o nuanta extrem de dulce, rochie care de altfel ma si avantajeaza.


Mi-a mai placut o rochie bej pe care mi-as dori-o in dulapul meu, pentru ca desi imi place mult culoarea, recunosc ca nu se regaseste inca in garderoba mea, insa niciodata nu e prea tarziu.


Profitati si voi de oferta!



sheinside mother's day sale,15% off sitewide,code mother15
20% off on orders over $100,code mother20
shopping on sheinside now

Friday, May 2, 2014

Reduceri uriase la Sheiniside

De cate ori v-ati alinat sufletul prin shopping? Am trecut printr-o perioada cu multe incercari, careia am incercat sa-i tin piept cum am putut eu mai bine, insa fara cheful de a face lucrurile cu care eram obisnuita si care imi intrasera cumva in rutina. Pana cand o prietena m-a sunat sa ma intrebe daca stiu de reducerile de la Sheinside, site de care, de altfel, aflase de la mine. Mi-a redeschis curiozitatea si am intrat sa vad despre ce este vorba. Am descoperit o multime de lucruri superbe aflate la reducere si astfel terapia prin shopping parca mi-a adus pe moment un zambet de satisfactie pe chip, ca de fiecare data de altfel cand reusesc sa-mi achizitionez lucruri superbe de calitate aflate la reducere.
Mi-am facut si o lista cu produsele care-mi plac... Primii pe lista sunt niste pantaloni verzi in carouri, dupa care tanjeam de ceva vreme si pe care de-abia asteptam sa mi-i cumpar la pret redus.


 Un tricou asimetric verde cu litere pare o alegere inspirata pentru o tinuta completa cu alti blugi achizitionati tot de pe acest site. Abia astept sa vad rezultatul final!


La fel de mult imi place si o rochie neagra cu maneci 3/4 si imprimeuri cu pasarele, ce are inclusa si curelusa superba din imagine.


Insa sunt multe lucururi superbe si ar trebui sa profitati si voi cat mai repede.


sheinside clearance sale.up to 70%,shop on sheinside now