Monday, October 19, 2015

Ce blugi se poarta anul acesta?

Marea majoritate a femeilor au in propria garderoba tot felul de blugi. Blugii sunt foarte comozi si pot fi combinati cu o multime de bluze si accesorii, astfel incat femeile sa se simta minunat atunci cand ii poarta. 

Daca pe langa faptul ca iti plac, vrei sa fii si la moda, trebuie sa fii la curent cu ce se poarta in materie de blugi in acest an. Vom vorbi despre cateva tendinte. 

Se pare ca la moda acum sunt blugii cu talie inalta. Acestia sunt potriviti mai ales pentru persoanele care au o silueta de invidiat. Ei pot fi purtati cu bluze sport, cu bluze ce au influente masculine sau rock, cu bluze ce au inscriptionate mesaje sau cu o camasa. Daca nu ai astfel de blugi in garderoba ta, ii poti cumpara chiar acum de pe StarShinerS. Sunt o multime de modele dragute. 

Salopetele de blugi sunt si ele la moda si sunt destul de comode. Tot de pe StarShinerS iti poti comanda o astfel de salopeta, daca bineinteles crezi ca ti se potriveste. Modelele te vor incanta pur si simplu. 
Nu putem trece cu vederea nici blugii rupti. Tot mai des am vazut in acest an persoane care poarta astfel de blugi si vom vedea in continuare. Pe langa faptul ca sunt comozi, ei sunt si la moda. 

Daca nu dispui de un buget foarte mare, dar vrei sa-ti reinnoiesti colectia de blugi, avem pentru tine o veste buna. Se apropie Black Friday, ceea ce inseamna ca te poti bucura de Black Friday reduceri haine de pe o multime de site-uri, inclusiv de pe StarShinerS. Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutatile!
  
Fa-ti lista de cumparaturi si pregateste-te sa faci anul acesta cele mai bune achizitii in materie de haine de Black Friday!

1 comment:

  1. eu pastrez blugi din cele mai memorabile timpuri :)
    canva renuntam la ei si apoi mi-a parut tare rau!
    sunt fan jeans! suspin inca dupa primii mei Wrangler!

    ReplyDelete