Thursday, April 30, 2015

Promoveaza QuickMobile prin Profitshare si castiga bani

Cine spune ca doar bloggerii pot face bani din afiliere? Cu Profitshare oricine poate face bani, iar daca alegeti sa promovati un site precum QuickMobile, atunci pregatiti-va portofelele, pentru ca in curand se vor umple. Suma banilor pe care-i veti castiga depinde doar de implicarea dumneavoastra si de nevoile prietenilor pe care ii aveti pe retelele de socializare.

In aceste vremuri contemporane, nu ne gandim decat la bani si trebuie sa recunoastem ca daca modalitatea de a-i face e relativ simpla, nimeni nu ar putea sa refuze aceasta sansa. Spre exemplu: De ce i-ar fi greu unui blogger sa puna un banner pe blog care i-ar putea aduce in viitor castiguri sau de ce ar ezita sa impartaseasca pe blog experienta cu magazinul online care ii inspira incredere, daca acest lucru ar putea sa-i aduca pe viitor beneficii materiale? De ce ar refuza o persoana care detine un cont de Facebook sau alt cont de socializare sa dea share la produsul sau produsele care-i plac, generand in Profit Share link-ul pe care vrea sa-l promoveze, mai ales cand din experienta spun ca cele mai mari vanzari sunt generate de publicitatea pe retelele de socializare?

Dupa cum o sa puteti observa, efortul este minim si nu implica prea mult timp, asadar inarmati-va cu un pix si o foaie de hartie si luati-va notite, pentru ca in continuare va voi detalia pe intelesul dumneavoastra, tot ceea ce va intereseaza, facand referire la promovarea site-ului meu favorit, QuickMobile. Alegerea mea se bazeaza pe argumente solide, dar si pe faptul ca din ce in ce mai multe persoane pun accent pe gadget-uri si sunt foarte atenti atunci cand isi aleg accesoriile. Sa nu uitam ca pana la urma trebuie sa promovam ceva ce se vinde si e la mare cautare, altfel castigurile  vor intarzia sa apara.

Poate nu stiati, dar portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium“ “QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.

Nu intelegeti cum este posibil sa faceti bani din afiliere? Este foarte simplu!

1. Accesati pagina QuickMobile în Profitshare si inscrieti-va in programul lor de afiliere.



2. Dupa ce v-ati creat cont, nu uitati sa-l activati accesand link-ul primit pe mail.


3. Verificati programul de afiliere cu Quick Mobile, pentru a vedea ce oferte si reduceri sunt active pe site.

4. Intrati  pe site-ul pe care vreti sa-l promovati, Quick Mobile, si copiati link-ul produsului pe care vreti sa-l  distribuiti pe retelele de socializare, apoi obtineti link-ul de afiliat pe Proft Share (sfatul meu este sa bifati Prescurteaza cu bit.ly). Puteti da share si tweet direct apasand butonul share/tweet sau puteti copia link-ul obtinut si sa-l distribuiti manual. Ar fi de preferat sa copiati si descrierea de pe site sau sa scrieti cateva cuvinte despre produs, pentru un impact mai mare.





Nu uitati cu cat dati share la mai multe produse, cu atat aveti mai multe sanse de castig, dar totusi nu exagerati cu distribuirile pentru a nu va obosi prietenii din lista, consider ca 5 share-uri pe zi in momente diferite sunt mai mult decat suficiente.


Nu-mi ramane decat sa va urez: Spor la comisioane!

Wednesday, April 22, 2015

Pantofii reprezinta slabiciunea oricarei femei

In ziua de astazi, toate femeile poarta tocuri de diferite forme. Si acum vine intrebarea mult dorita... De ce iubesc femeile atat de mult pantofii? Explicatia este simpla, pentru ca orice femeie isi doreste sa arate perfect. Ele au incercat tot felul de metode pana au aflat de pantofii de dama, cele mai inspirate alegeri pentru a-si dezvalui frumusetea in cel mai sumar mod, adica prin simpla lor purtare.

Ce fel de pantofi sa iei pentru a avea o imagine perfecta, a devenit de curand o problema generala. Eu va sfatuiesc sa purtati pantofi cu toc inalt pentru a va subtia silueta si pentru a arata superb in ochii oricarui barbat. O femeie se simte frumoasa si in largul sau, doar daca poarta cele mai cautate perechi de pantofi dama. O femeie niciodata nu se multumeste sa aiba doar o pereche de pantofi, ea incearca sa achizitioneze cat mai multa incaltaminte, de forme diferite si nu se lasa pana cand nu o sa-si umple dulapul. In functie de pantoful pe care il poarta, iti poti da seama de personalitatea sa.
 

Aveti un eveniment important si nu stiti in ce sa va incalcati? Va propun sa alegeti cei mai lejeri pantofi dama care sa se asorteze cu rochia dumneavoastra si cu care sa aratati in acelasi timp impecabil. Alegeti dintr-o gama larga de perechi de pantofi tentante pe cei care sunt pe gustul dumneavoastra si aflati cat puteti sa fiti de atragatoare datorita pantofilor!

Nu mai stati pe ganduri, purtati pantofi dama si o sa vedeti cate o sa aveti de castigat. Descoperiti gama celor mai elegante perechi de pantofi si aflati cum ii poti achizitiona la preturi accesibile pentru buzunarul dumneavoastra!



Saturday, April 18, 2015

Incepe blogSpring

Incepe competitia intre bloggeri  blogSpring si pentru moment puteti participa la una dintre cele 5 campanii, urmand ca pe durata competitiei sa se mai alature si alte campanii cu premii tentante:

Campania QuickMobile -se incheie pe 30 Aprilie 2015
-locul 1: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.500 de lei
-locul 2: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.000 de lei
-locul 3: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 500 de lei.
-10 premii de consolare: 10 Vouchere pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de câte 100 de lei.
Campania AeroTravel -se incheie pe 15 Mai 2015
-locul 1: Voucher 500 RON
-locul 2: Voucher de 300 RON
-locul 3: Voucher 200 RON.
Campania Dwyn - se incheie pe 20 Mai 2015 
-locul 1: 1 x Samsung Galaxy Fame
-locul 2: 1 x Chromecast-locul 3: 1 x Powerbox
Campania Vivat Familia - se incheie pe 10 Mai 2015
-premiu: Smartphone Allview Impera m
Campania DexterSEO -se incheie pe 30 Mai 2015
-locul 1: 400 lei
-locul 2: 200 lei
-locul 3: 100 lei 
Blogger-ul cu cel mai mare punctaj castiga un ALLVIEW P6 Energy.
Bafta!

Monday, April 13, 2015

Cum refolosim mancarea ramasa de Paste si ce mancam dupa sarbatori

Se spune despre romani ca sunt risipitori si au obiceiul sa arunce multa mancare. Probabil multi dintre noi au pregatit mult prea multe alimente de Paste ca sa le poata manca pe toate. Iata cum poti pregati aceste preparate, astfel incat sa nu faci risipa!

Cozonacul poate sa fie refolosit dupa s-a intarit.
1) Se inmoaie in lapte, apoi in ou crud si se prajeste, rezultatul fiind niste friganele delicioase
2) Se faramiteaza, se amesteca cu gem sau dulceata, apoi se tavaleste prin nuca de cocos si vei avea astfel niste bomboane delicioase
3) Poti sa faci o budinca la cuptor din felii de cozonac inmuiate bine in aluat de clatite

De Paste vopsim oua rosii, insa dupa ce au fost ciocnite, nu toti le consumam, asadar raman foarte multe oua. Iata ce poti face din ele:
1) Se pot folosi galbenusurile pentru a face un sos de maioneza
2) Putem face oua umplute
3) Le putem folosi in prepararea unor salate proaspate pentru a le da consistenta

Se pot refolosi si resturile de friptura:
1) Se taie friptura in bucatele mici si se adauga intr-o salata de boeuf sau intr-o salata de cruditati.
2) Chiar daca este deja gatita, se poate toca pentru a prepara chiftele
3) Putem face o musaca
4) Putem prepara varza a la Cluj

Desi este un preparat pretentios, putem regati chiar si resturile de drob:
1) Putem adauga drob in salatele proaspete
2) Il putem transforma cu succes in chiftele

Cartofii fierti sau inabusiti se pot transforma in piure sau  in bulete de cartofi delicioase si crocante.

Daca va intrebati ce alimentatie trebuie sa adoptati dupa mancarea grea de sarbatori, va pot veni in ajutor cu cateva sfaturi:

-consumati multe fructe si legume bogate in vitamina C

-renuntati cateva zile la alcool si grasimi si inlocuiti-le cu plimbari in aer liber

-optati pentru o alimentatie cu legumele cu frunze verzi, broccoli, citrice sau usturoi

-evitati carnea grasa, ouale, branza grasa

-mancati  miere, biscuiti cu miere, mere, cirese, banane, struguri sau rosii tomate

-un alt aliat care alunga oboseala si ajuta la filtrarea impuritatilor din stomac este painea prajita

-pentru imbunatatirea circulatiei sanguine si curatarea organismului de alcool consumati citrice din plin

-beti un pahar de apa pe stomacul gol (la temperatura camerei), urmat de o cafea amara , ceai verde,  diuretic sau laxativ. Faceti acest lucru timp de o saptamana

-ceaiul de musetel, de soc si de urzica au proprietati curative

-consumati la micul dejun cereale integrale cu iaurt, la pranz friptura slaba la gratar si salata, urmata de o felie de cozonac sau o prajitura, un fruct, un suc de portocale sau de grepfruit , iar seara o salata de ton sau o salata bulgareasca.

Pareri despre Philips Performer Expert

Dupa ce l-am testat timp de o luna, pot in sfarsit am o parere personala si obiectiva despre aspiratorul cu sac Philips Performer Expert. Pot afirma ca mi-a fost de real ajutor in curatenia de Paste si  ca nu l-as mai schimba cu nici un alt aspirator dintre cele existente acum pe piata, pur si simplu il ador.


Daca m-ati intreba care dintre capetele de aspirare imi place mai mult, nu as sti sa va spun care-mi place mai mult, pentru ca toate sunt extrem de utile in egala masura, dar sa le luam pe rand...

TriActiveMax 3 in 1

Ce spun ei?

Capul de aspirare TriActiveMax cu actiuni de curatare 3 în 1:
- deschide usor covorul cu talpa speciala, pentru a indeparta praful pana in profunzime.
- aspira elemente mari cu orificiul mare din partea frontala
- sterge praful si murdaria de pe mobila si de pe pereti cu cele doua perii laterale.

Ce spun eu

Orificiul din partea frontala este impresionant si micsoreaza timpul de aspirare deoarece mizeria nu se imprastie, ea fiind absorbita inainte ca peria sa treaca pe deasupra ei si astfel orice suprafata ramane curata de la prima trecere datorita puterii maxime de colectare. Eu am testat aspiratorul pe covorul latos, deoarece fostul aspirator nu reusea sa-l aspire in profunzime, dar de asta am ramas uimita ca in ciuda faptului ca este mai silentios, capacitatea sa de aspirare este cu mult mai mare chiar si pe masura ce sacul se umple (datorita tehnologiei Airflow Max). Periile laterale albastre sunt extrem de utile si ajuta la curatarea in profunzime.

Peria Super Turbo

Ce spun ei?

Capul de aspirare cu perie Super Turbo permite curatarea profunda a covoarelor, eliminand cu usurinta parul si scamele. Peria rotativa din interiorul capului elimina activ particule mici de praf si par, rezultand o mai buna performanta de curatare a covoarelor. Rotile capului previn deteriorarea carcasei in cazul utilizarii pe suprafete dure.

 
Ce spun eu

Dupa ce am aspirat cu aceasta perie covoarele aparent curate si proaspat aspirate, am ramas surprinsa sa vad cat par poate sa stranga de pe acelasi covor cu ajutorul unor peri dispusi aleatoriu si care se invart cu o viteza uimitoare. Puteti vedea in clipul de mai jos cum functioneaza.


Capul de aspirare 2 in 1  are o perie ideala pentru aspirarea prafului de pe mobila si din colturile sau unghiurile inguste, perie care de altfel este detasabila, transformandu-se intr-o duza simpla, capabila sa aspire si alte lucruri in afara de praf.


Il puteti vedea in actiune in clipul de mai jos.


Duza pentru spatii inguste m-a ajutat sa aspir panzele de paianjen din spatele mobilierului si praful din spatiile inguste dintre canapele, asa cum puteti observa in clipul de mai jos.


Plusuri:

 -cablul pentru priza lung de 8 m permite o raza de actiune ampla a aspiratorului de 11 metri, asadar nu mai suntem nevoiti sa schimbam prizele atat de des precum eram obisnuiti.
-filtrul Hepa13 si AirSteal care au o puternica putere de absortie a impuritatilor din aer, putand aspira chiar si cele mai mici particule care plutesc in jurul nostru, ceea ce-l face ideal pentru persoanele alergice.
-setarile variabile de putere in functie de suprafat de aspirat de pe maner, care permit sa schimbam comenzile fara sa fim nevoiti sa ne aplecam ca sa rotim de buton.
-tehonologia Airflow Max care mentine puterea de aspirare la acelasi nivel pe masura ce sacul se umple.
-capetele de aspirare inovatoare

Minusuri:
-sacul de aspirare
-pretul relativ ridicat, deoarece nu toata lumea isi permite sa achizitioneze un aspirator care sa coste peste 1 000 de lei.

Eu sunt extrem de multumita de acest aspirator si le-am vorbit tuturor cunostintelor pe care le-am intalnit despre el: vecine, colege de serviciu, persoane dragi care ma cunosc de cand eram mica si cu care am trait clipe frumoase, barbati care stiu sa faca surprize sotiilor...


In incheiere, mi-am propus sa va inveselesc cu un review diferit si va urez un Paste fericit!

Friday, April 10, 2015

Cheia succesului meu se afla pe Karla.ro

În ciuda faptului că fiecare femeie are personalitatea sa, cu siguranţă au o trăsătură comună: activitatea lor preferată pentru care şi-ar aloca întotdeauna timp este shoppingul. Este în firea lucrurilor să ne dorim să arătăm bine, altfel nu ne-am putea numi femei. Chiar dacă nu am avea loc în dulapuri, tot am mai găsi ceva să ne cumpărăm, pentru că pe noi nu ne interesează în special împrospătarea garderobei, ci adoram senzaţia de bine atunci când purtăm un lucru nou, avem aceaşi stare sufletească de neegalat ca pe vremea când eram copii şi ne înnoiau părinţii de Paşte. Nimic nu mi se pare mai relaxant decât shoppingul online, pentru că doar în acest mod pot găsi haine frumoase la preţuri avantajoase.

Odată cu trecerea timpului, mi-am dezvoltat propriul meu stil şi în ciuda faptului că preferinţele mele în materie de îmbrăcăminte sunt schimbătoare, ori de câte ori port o rochie nouă mă simt mai sigură pe mine, ca proaspăt scoasă din cutie, în stare să cuceresc întreaga lume...

Sunt conştientă că prima impresie pe care o lăsăm celor din jur contează, iar dacă vrem că părerea pe care o formăm în subconştientul cuiva să fie una pozitivă, atunci trebuie să alegem cartea de vizită care să aibă efectul dorit, iar aceasta este dată în primul rând de ţinuta adoptată. Pentru asta, apelez la un mic truc, Karla.ro. Ori de câte ori vreau să las o impresie bună, îmbrac din garderoba mea una din multitudinea de rochii Karla.ro pe care le am în colecţie, pentru că ştiu că nu am cum să dau greş şi că voi obţine tot ceea ce vreau, probabil din cauza încrederii pe care am dobândit-o sau a prezenţei impuse prin purtarea lor.

Ce mă face să recumpăr lucruşoare de pe acest site? Iniţial, de la prima vizualizare mi s-au părut haine de calitate, ulterior materialele şi felul în care se aşezau pe corp m-au convins şi m-au cucerit definitiv. Nu-mi pasă ce părere au alţii, eu sunt mulţumită şi asta e tot ceea ce contează. Preţurile mici practicate de acest site şi faptul că sunt fabricate în România, m-au desemnat fanul lor numărul 1. Îmi place simplitatea rochilor, faptul că îmi antrenează imaginaţia şi că-mi permit să port accesorii diverse pe care nu le-aş putea purta altfel, pe scurt mă fac să mă simt bine în pielea mea...

Acum, înainte cu doar câteva zile de sfintele sărbători pascale, am făcut din nou o vizită în acest magazin online şi am fost extrem de bucuroasă să observ că au o colecţie nouă, mi-au dat sentimentul că au fost create special pentru mine.
.
Această rochie este preferata mea:



Cheia succesului: Pune accent pe propria-ţi feminitate, fii încrezătoare în orice zi a săptămânii purtând rochii impresionate de o calitate incontestabilă la preţuri accesibile!

Pret butoni avantajos pentru orice stil

Mi se pare absolut firesc să vrem să ieşim în evidenţă şi să fim admiraţi indiferent de eveniment, chiar dacă este vorba de femei sau de bărbaţi, toată lumea caută aprecierile celor din jur şi vor să aibă o ţinută impecabilă care să denote stil, clasă şi rafinament. Faptul că vrem să strălucim nu este o "fiţă", ci un drept pe care-l avem în fiecare moment al vieţii noastre.

Să ne îndreptăm atenţia asupra bărbaţilor stilaţi, care cu siguranţă au idee ce li se potriveşte, dar mai ales ştiu să se facă plăcuţi şi să iasă în evidenţă indiferent dacă participă la evenimente importante, la un interviu pentru angajare, la o întâlnire de afaceri sau la evenimente promoţionale. Distincţia atrage, aşa că nu este de ajuns să aibă o cămaşă de calitate care să se aşeze bine pe ei ca să se diferenţieze de ceilalţi, ci le accesorizează pe măsură cu o pereche de butoni eleganţi care să li se potrivească şi care să le dea posibilitatea de a-şi etala personalităţile într-un stil unic, sofisticat şi de mare impact.
Cine spune totuşi că pe aceste mici piese decorative, denumite simbolic butoni, le poţi purta doar la ocazii formale? Despre butoni putem spune că sunt un semn al bunului gust, iar locul şi felul în care se pot purta depinde doar de viziunea şi de imaginaţia fiecăruia.

Dar de ce elemente ţineţi cont dacă vreţi să-i dăruiţi cuiva? Vă ghidaţi după un pret butoni sau după personalitatea persoanei căreia vreţi să-i faceţi cadou? Sfatul meu e să-i cunoaşteţi preferinţele, gusturile şi să-i dăruiţi nişte butoni deosebiţi, pentru că trebuie să recunoaştem că spre deosebire de femei, bărbaţii nu pot purta prea multe accesorii, iar dacă totuşi recurg la aceste mici trucuri de înfrumuseţare, măcar să fie ceva care să-i reprezinte.
Iată câteva idei de cadouri în funcţie de hobby-uri şi individualităţi:

- dacă îi plac călătoriile


- dacă este un colecţionar de ceasuri



-dacă petrece mult timp pe reţelele de socializare


-dacă te roagă de fiecare dată să-i dai mail ca să nu uite ceva (aici îl încadrez şi pe tatăl meu)


- dacă-i place viteza


-dacă este concentrat de cele mai multe ori asupra telefonului său de ultimă generaţie


-dacă este mereu pe fugă şi timpul nu-i e niciodată suficient


-dacă este o persoană veselă care îi face mereu pe cei din jur să zâmbească


-dacă este o persoană clasică

Bineinţeles, lista ar putea continua la nesfârşit, însă eu o să mă opresc doar la aceste exemple, pentru că nu vreau să vă răpesc din bucuria de a descoperi tot ceea ce vă trebuie navigând pe site-ul Accesoriul.ro.

De ce să cheltuieşti mai mult când poţi avea accesoriile perfecte pentru o ţinută elegantă, într-o armonie deplină care să se distingă printr-o sobrietate plină de gust, toate acestea la un preţ extrem de avantajos?

Grădina din balcon prinde contur cu Provident

          O dorinţă de nestăvilit şi-a găsit un loc în inima mea, dar în vremurile acestea potrivnice cum aş putea să o transform în realitate? Aş avea nevoie doar de 500 de lei, dar cum să mă rup de aceşti bănuţi, când toţi sunt cheltuiţi chibzuit, iar cea mai mare parte din ei sunt investiţi în educaţia copilului? Cum să fac ca acest deziderat al meu să nu devină o povară pentru familia mea? Dacă aş renunţa la acest vis, mai devreme sau mai târziu s-ar transforma într-o frustrare, aceea că nu mereu ai parte de lucrurile după care aspiri, indiferent cât de arzătoare ar fi dorinţa. Cine a spus că dacă vrei, poţi? Încep să mă resemnez când dintr-o dată văd o reclamă ce brusc îmi deschide mintea şi îmi înseninează sufletul, o reclamă de la Provident. Aceasta este soluţia!



          Probabil pentru unii ar părea un moft, pentru mine e o necesitate. Într-un oraş în care poluarea şi zgomotul îşi intră în drepturi, simt nevoia să am parte de oaza mea de relaxare, de un spaţiu verde chiar la mine în balcon. De când mă ştiu am iubit plantele. Rememorez de parcă s-ar fi întâmplat ieri ce trebuinţă şi-au găsit primii bănuţi câştigaţi de mine. Deşi am stat câteva ore în soarele arzător al verii pentru a împărţii pliante, satisfacţia a fost enormă când am reuşit să-mi împlinesc visul, acela de a avea o plantă mare în colţul camerei mele, una cumpărată de mine, o copilă de doar 18 ani. M-am îndrăgostit la prima vedere de "copacul fericirii", Dracena, şi mi-am zis că doar el e demn să stea în camera mea şi să mă ajute să mă relaxez la o simplă privire îndreptată asupra lui. E o legătură strânsă între mine şi el, atunci când sunt tristă, încep să i se usuce frunzele, iar când sunt fericită îşi revine. L-am lăsat în casa părintească din cauza că nu am vrut să risc să se usuce pe timpul transportului, care necesită prea mult timp pentru o plantă atât de pretenţioasă, însă conectarea a rămas aceaşi...

          Să vă vorbesc puţin despre planul meu de a-mi anima balconul şi de ce cei 500 de lei mi-ar fi mai mult decât suficienţi pentu a avea un balcon de vis.

         Majoritatea plantelor de balcon, indiferent dacă este vorba de petunii, begonii sau muşcate se plantează de la începutul lunii aprilie până la sfârşitul lunii mai, prin urmare este o perioada excelentă pentru a apela la împrumutul Provident chiar în acest moment.

         Vi se pare de necrezut faptul că aceşti bani mi-ar fi suficienţi pentru a realiza ceea ce mi-am propus? Ei bine, am să vă dovedesc că e posibil cu argumente solide.

        M-am gândit că cea mai potrivită alegere pentru balconul meu este o grădina verticală din PET-uri reciclate, pe care le voi fixa pe zidurile exterioare ale apartamentului, astfel că din start am economisit banii pe care i-aş fi cheltuit pentru ghivece. Aşadar, am nevoie de vopsea lavabilă pentru exterior, fiindcă vreau să împrospătez culoarea pereţilor şi care costă în jur de 26 de lei, dibluri din plastic pentru a fixa pet-urile de ziduri - 5 lei, pământ de flori din humus şi turbă pentru a-l pune în sticle - 6 lei/un sac de 10 kg, seminţe pentru un mix de petunii - 14 lei, pentru un mix de muşcate tot 14 lei, iar pentru un mix de begonii 16 lei. Aşadar, pentru rezultatul de mai jos, aş cheltui în jur de 81 de lei.

sursa poza: casadex.ro

          Pentru a putea să simt că mă aflu în propria grădina, neapărat trebuie să aşez pe jos o mochetă care să dea senzaţia de iarbă artificială, iar la dimensiunile balconului meu şi la la preţul pe metru pătrat al mochetei pentru care vreau să optez, preţul ar fi undeva în jurul sumei de 120 de lei. Într-un colţ vreau să-mi fac un suport în care să-mi ţin plantele aromatice care vor da o savoare naturală mâncărurilor mele şi pe care o să mi-l fac din bucăţile de lemn din debara, câteva cuie, şmirghel, aracet, vopsea în ulei pentru lemn şi chit pentru reparaţii. Toate acestea mă vor costa aproximativ 40 de lei. Mini-ghivecele în care voi planta seminţe de busuioc, cimbru, coriandru, mentă, pătrunjel şi mărar le voi realiza singură din borcane reciclabile pe care le voi picta cu o vopsea specială şi care vor arată cu siguranţă mult mai bine decât cele din comerţ. Preţul seminţelor nu depăşeşte 10 lei, iar preţul vopselei este de 20 de lei.

 sursa poza: zumi.md

         Pe marginile balconului voi pune 4 ghivece cu petunii Crazytunia Manderville şi deşi doar seminţele mă vor costa 55 lei, iar ghivecele 24 de lei, efectul va fi pe măsură.

          Pentru că vreau să mă bucur de mică mea grădina din balcon, intenţionez să recondiţionez masa veche din debara, folosindu-mă de lucrurile cumpărate pentru efectuarea suportului de lemn de care v-am spus anterior şi să mai cumpăr 3 scaune pentru fiecare membru al familiei, scaune ce mă vor costa nici mai mult nici mai puţin de 50 de lei, prin urmare voi cheltui fix 500 de lei.

          Nu mai stau pe gânduri şi completez formularul de pe site, pentru a-mi da seama care este tipul de credit care mi se potriveşte şi pentru a vedea care sunt costurile implicate pentru acesta. Aflu astfel că pentru o perioada de 51 de săptămâni, trebuie să plătesc o rată săptămânală de aproximativ 21 de lei, o rată rezonabilă din punctul meu de vedere dacă ţin cont că nicăieri nu pot obţine aceşti bani atât de simplu, mai ales că nici o banca nu acordă credit unui solicitant cu un venit de minim 300 de lei şi nici într-un timp atât de scurt. Nu-mi rămâne să spun decât: Mulţumesc Provident că exişti!


   Visurile se pot împlini, trebuie doar să vrei!