Monday, December 5, 2016

Showroom Joma Bucuresti – garantia performantei

Recent m-am apucat de sport. Nu a fost o decizie tocmai usoara, mai ales ca niciodata nu am iesit din zona mea de confort. Cu toate astea, efectele secundare ale sedentarismului si-au spus intr-un final cuvantul, iar eu m-am trezit pusa in fata faptului implinit.
Nefiind o sportiva de performanta si nefiind o fire sportiva (absolut deloc), de fel, cu greu m-am orientat catre un sport anume: nu am vrut ceva greu si obositor, ci mai degraba am cautat variante alternative, pe care sa le incadrez in categoria ‘’hobby’’ sau ‘’timp liber’’. Cred ca intelegeti voi ce vreau sa spun.

Am ales Showroom Joma Bucuresti
Acum nu mai poti spune ca, incepator fiind, ai un dezavantaj fata de altii, care practica sportul ca pe o a doua meserie. Eu am ales Showroom Joma Bucuresti, magazine online de echipamente sportive profi, ca sa ma echipez corespunzator pentru sportul meu preferat, inca din copilarie – fotbalul - (si femeile adora acest sport, nu doar barbatii) si ca sa pornesc la drum cu un ajutor de nadejde, dar si profesionist!
 

 Experienta de peste 18 ani in Romania

ShowroomJoma Bucuresti a acumulat in tara noastra peste 18 ani de experienta. Reprezentanta Joma - Sport Distribution SRL - Romania are o vasta experienta in comercializarea articolelor sportive si in special al produselor destinate fotbalului. Firma, care este din Spania, a inceput distribuirea produselor sale in tara noastra in anul 1998, iar prima formatie sponsorizata de Joma a fost ASA Tg. Mures.
Dar JOMA cuprinde o gama vasta de echipamente sportive, cum ar fi: incaltaminte si accesorii sport pentru barbati, pentru femei, pentru copii, echipamente de tenis, baschet, volei sau de fitness, treninguri, jachete si geci de ploaie, mingi, sepci, manusi – absolut tot ce iti poti dori, ca sa te echipezi cum trebuie.
Joma Sport si-a dezvoltat activitatea la noi in Romania prin distribuirea produselor sale de echipament sportiv, atat prin magazinele proprii sau al site-ului sau oficial, cat si prin reteaua partenerilor sai, care comercializeaza astfel de articole.
Acum va intreb pe voi: cu asa experienta acumulata in spate, dar si cu echipamente sportive lucrate la standardele europene, cum sa nu ma apuc eu de sport? Chiar daca nu fac performanta, macar sa ma mandresc cu echipamentul sportiv de prima clasa.

2 comments:

  1. He, he, interesant ca iti place fotbalul, nu multe femei apreciaza acest sport.

    ReplyDelete