Friday, May 26, 2017

Proprietatile de rulare ale anvelopelor cargo Sava AVANT A4


Compania slovena SAVA produce o parte majora a modelelor sale de anvelope de iarna, vara si all seasons in fabrica din Kranj, insa o data incheiat parteneriatul cu Goodyear, nu este de mirare ca productia s-a extins si in restul Europei. Cu un numar care se ridica la cateva milioane de anvelope vandute pe intreg globul, SAVA poate fi considerata una dintre cele mai de succes companii de cauciucuri din Europa Centrala destinate segmentulului de buget.

anvelope cargo directionale AVANT A4
Acest producator a lansat o noua generatie de anvelope de directie pentru sezonul estival, care se caracterizeaza printr-un design deosebit si proprietati de constructie remarcabile. Noul model de anvelope cargo directionale AVANT A4 a fost special proiectat pentru a inlesni transporturile regionale si este potrivit pentru a echipa in conditii optime de siguranta si fiabilitate, autovehicule comerciale. 

Noile anvelope cargo se disting prin prezenta unei carcase de structura solida, cu o buna rezistenta la factorii de deteriorare si agresiune. Inovatiile se inregistreaza si la nivelul benzii de rulare. Aceasta beneficiaza de un profil special, asigurand fara probleme atingerea unui randament kilometric foarte bun, alaturi de excelente proprietati de franare pe orice suprafata. Si in ceea ce priveste tractiunea, noile anvelope cargo de directie nu inseala asteptarile, oferind un nivel sporit atat la rularea pe carosabil umed, cat si pe drumuri uscate. Presiunea este egal distribuita, fapt ce ofera o uzura uniforma. 

In general, performantele unei anvelope se datoreaza si compusilor introdusi in banda de rulare. In acest caz, compusii tehnologici adaugati caii de rulare favorizeaza o durata lunga de serviciu. Centura si carcasa sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, iar resaparea acestor anvelope este asigurata de buna geometrie a taloanelor. 

In concluzie, linia de cauciucuri cargo Avant A4 poate deservi unor aplicatii numeroase, acoperind o varietate de servicii necesare pentru operatiunile regionale si de distributie efectuate cu vehicule de transport.

No comments:

Post a Comment