Saturday, May 20, 2017

Vrei ca angajatii tai sa fie cat mai productivi? Tine cont de urmatoarele aspecte

Amenajarea unui birou este o activitate mult mai complicata decat pare la prima vedere deoarece de modul in care este amenajat biroul depinde productivitatea firmei. Avand in vedere acest lucru, foarte multi manageri se intreaba cum trebuie sa arate biroul in care vor lucra angajatii pe care urmeaza sa ii angajeze astfel incat acestia sa fie cat mai productivi. 

Pentru ca la fel ca multe alte intrebari, si aceasta intrebare are mai multe variante de raspuns, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva aspecte de care un manager trebuie sa tina cont in momentul in care decoreaza biroul astfel incat angajatii care vor lucra in cadrul acestuia sa fie cat mai productivi. 

Dotarea biroului cu mobila birou de ultima generatie reprezinta unul dintre cele mai importante sfaturi de care trebuie tinut cont in momentul in care se decoreaza biroul. De ce mobila birouri de ultima generatie? Pentru ca la fel ca in oricare alt domeniu de activitate si in domeniul mobilierului pentru birou tehnologia isi spune cuvantul ceea ce inseamna ca unele obiecte de mobilier nu mai sunt utile motiv pentru care nu se mai gasesc in componenta mobilierului. 

In cazul in care intr-o incapere se gasesc mai multe birouri ori mergi pe ideea birourilor open space, distanta dintre birouri este foarte importanta deoarece aceasta ofera o oarecare intimitate, lucru indispensabil pentru foarte multi dintre noi. Chiar daca in momentul de fata nu exista o distanta standard intre birouri, aceasta nu trebuie sa fie mai mica de un metru, in caz contrar angajatul simtind pe parcursul orelor pe care le petrece la birou cum ii este violata intimitatea. 

Crearea de locuri comune de lucru precum si zone de lucru individuale reprezinta un alt sfat de care trebuie sa tina cont orice manager ce tine la binele companiei pe care o conduce. Lipsa spatiului nu trebuie sa fie o scuza pentru care acest sfat nu este implementat avand in vedere optiunile existente in momentul de fata pe piata de profil pentru crearea unor astfel de locuri de lucru. 

Asigurarea momentelor de relaxare trebuie sa fie un alt criteriu foarte important ce trebuie avut in vedere in momentul in care se amenajeaza firma deoarece prin intermediul momentelor de relaxare eficienta angajatilor creste. 

Chiar daca mai sunt multe sfaturi de care trebuie tinut cont in momentul in care se amenajeaza un birou, sfaturile prezentate in cadrul acestui articol reprezinta baza pe care nici un manager nu trebuie sa o evite in momentul in care decide modul in care va arata biroul.

No comments:

Post a Comment