Thursday, January 12, 2017

Cum am grija de lenjeria mea de pat


Nu stiu daca v-am mai zis, dar pur si simplu ador lenjeriile de pat. Imi place sa cumpar lenjerii de pat ori de cate ori am nevoie. Insa, nu pot cumpara cate vreau, deoarece nu am ce face cu atat de multe. Dar, la mine e regula: in fiecare an cumpar pentru dormitorul meu o lenjerie de pat noua. 

Imi cumpar lenjeriile de pat online, fapt pentru care site-ul Asternuturisiprosoape.ro e partenerul meu fidel. Aici gasesc o multime de lenjerii de pat de lux, lenjerii pe care pur si simplu le ador. 

Pentru ca imi plac atat de mult lenjeriile de pat din bumbac satinat, am mare grija de ele, am mare grija sa le spal si sa le pastrez asa cum trebuie. 

In primul rand incerc sa schimb lenjeria de pat o data la 2 saptamani. Lenjeria de pat trebuie schimbata cat de des este nevoie.

Daca tocmai am cumparat o lenjerie, inainte sa o folosesc, o spal. Pentru a scapa de eventualele substante chimice folosite in procesul de fabricare, folosesc bicarbonat de sodiu si otet. La o cana de bicarbonat adaug aceeasi cantitate de otet.

Friday, January 6, 2017

Pantofi de piele pentru micul meu print

Mereu m-am intrebat de ce in povestea Cenusareasa se aduc cuvinte de lauda doar pantofiorilor ei minunati, insa nimeni nu ne spune cum aratau pantofii printului, probabil erau pe masura unui principe... Da, ati ghicit! Sunt mama unui baietel minunat, caruia vrea sa-i ofere tot ce e mai bun pe lume si care vrea ca acesta sa iasa in evidenta prin buna-purtare si bun-gust, de aceea incerc sa-i dau o educatie care sa-l ajute sa fie respectat in viata si sunt foarte atenta la ce hainute si ce incaltaminte copii cumpar pentru micul meu print. Trebuie sa recunosc ca atunci cand trebuie sa-i cumpar pantofi copii sunt foarte pretentioasa: acestia trebuie neaparat sa fie din piele naturala si produsi in Romania. De ce? Mi se pare o prostie din partea unui roman sa vrea sa investeasca bani in produse importate din strainatate, cand cele produse la noi in tara sunt la fel de bune, daca nu chiar superioare calitativ multora dintre ele. Sa-i luam ca model pe nemti care intotdeauna cumpara masinile si produsele fabricate la ei in tara. Noi de ce nu am face la fel? Doar ii admiram ca natie si stim despre ei ca sunt una dintre cele mai solide si dezvoltate tari din lume. Consider ca suntem datori si noi tarii noastre sa o ajutam sa se dezvolte, mai ales ca exista din ce in ce mai putine firme producatoare.

Unul din brand-urile pe care le ador este Kiki Shoes, urmat indeaproape de Baby Avus, Melania, PJ Shoes, Tikki Shoes si Tino. Toate sunt branduri romanesti care au grija de confortul picioarelor micutilor nostri si care ne pun la dispozitie modele de pantofiori, ghetute, cizmulite si papucei cu care copiii nostri pot sa zburde in voie mandrii de simpaticele incaltari cu care pot face tot ceea ce le trece prin cap, iar pentru ca parintilor sa le fie mult mai usor sa le gaseasca, acestea s-au reunit pe un singur site pantofiorulfermecat.ro. Sa va povestesc insa cum am ajuns sa descopar acest site si experientele mele cu producatorii de incaltaminte copii mai sus mentionati.

Relatia mama-copil s-a inchegat inca din pantece, cand piticutul meu devinese cel mai mare confident al meu, apoi a venit pe lume si la vazul lui am fost emotionata pana la lacrimi. Nu stiam ce fapta buna am facut, ca sa merit o asemenea minunatie. Obisnuiam sa-i studiez fiecare miscare noua, care devenea pe loc cea mai mare realizare a lui, dar si cea mai mare bucurie a mea. Ne bucuram de lucrurile simple, asa cum toti ar trebui s-o faca. Nu ma puteam abtine sa nu-i cumpar pantofiori mici si colorati pentru piciorusele lui mici si dragute, in ciuda faptului ca schimbam destul de des marimile.

Thursday, January 5, 2017

Motivele pentru care sa alegi haine in culori uni

Nu ma pot abtine prea mult timp sa nu verific ce noutati au aparut in magazinul online Shein. Probabil din cauza faptului ca nu  mi s-a intamplat niciodata pana acum sa nu-mi fie pe plac hainutele comandate de la ei de pe site, nu contenesc sa adaug in wishlistul meu produsele noi care mi-au atras atentia, tocmai de aceea mi-e tot mai greu sa ma hotarasc asupra catorva produse din cele aflate in cele peste 15 pagini pe care le are lista mea de dorinte.

Experienta mea in cumparaturile online si nu numai, m-a facut sa apreciez mai mult importanta hainelor in culori uni din garderoba mea. De ce? Sunt mai usor de asortat si de cele mai multe ori ce este simplu este mult mai placut ochiului. Poti alege ce tip de incaltaminte sau ce geanta vrei, pentru a-ti pune outfit-ul in valoare si crede-ma ca vei putea pasi cu incredere pe catwalk-urile de peste hotare. Asadar, nu vreau sa fiti prea surprinse de produsele care mi-au fost pe plac.